Решението на Рийз Уидърспун да заложи на себе си и вдъхновението

...
Решението на Рийз Уидърспун да заложи на себе си и вдъхновението
Коментари Харесай

Рийз Уидърспун вече е най-богатата актриса

Решението на Рийз Уидърспун да заложи на себе си и вдъхновението да споделя истории на дами се отплаща богато. Актрисата, която продуцира филми със мощни дами в основните функции, продаде компанията си. Инвестиционната компания " Blackstone " купи продуцентската компания " Hello Sunshine " от актрисата. " Hello Sunshine " следва да стане част от новообразуваната медийна компания, подкрепяна от " Blackstone ".

Нейни ръководители ще са някогашните шефове на " Disney " Кевин Мейър и Том Стагс. Уидърспун ще вземе присъединяване в управителния съвет на компанията и ще резервира дял от най-малко 18 %. Тя ще получи 120 милиона $ от договорката, откакто бъдат платени налозите. 

Блондинката разгласи, че компанията ѝ " прави огромна крачка напред " с партньорството с " Blackstone ". Новата медийна компания ще даде опция за повече " развлекателни, въздействащи и информиращи разкази " за дамите по света, написа актрисата.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Идеята за компанията се заражда преди придвижването #MeToo и необятно публикуваните апели за тъждество сред половете в шоубизнеса. Уидърспун по това време е разочарована от функциите, които й оферират, както и от дефицита на женски истории в Холивуд. Създава я за да подсигурява преднината на продукции за борбени дами, като да вземем за пример сериалите " Големите дребни неистини " и The Morning Show. През 2012 година тя основава Pacific Standard, която продуцира филмите " Wild " ( " Моята разходка в дивото " )  и Gone Girl ( " Не казвай довиждане " ). През 2016 година с точните старания идва времето и на построяването на " Hello Sunshine ".

Актрисата се подрежда преди всичко в листата с най-богатите имена в киноиндустрията със положение, което се равнява на 400 милиона щатски $. Уидърспун има 30-годишна кариера като актриса и продуцент. Тя е една от най-добре платените звезди в Холивуд. Още едно доказателство, че когато влагаш сърце и душа в това, което правиш, за да помагаш на другите, триумфът е обезпечен!

 
Рийз Уидърспун: " Смятаха ме за опърничава! "


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР